آذری جهرمی در افتتاحیه دهمین سمپوزیوم بین‌المللی مخابرات:

پژوهشگاه ارتباطات برای چالش‌های پیش روی تحویل دیجیتال راهکار ارائه کند

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹
تحویل دیجیتال

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد که پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با نگاهی عمیق و درعین‌حال واقع‌بینانه برای هر یک از چالش‌های پیش روی تحول دیجیتال راهکارهای مناسبی تدوین و ارائه کند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی، در آیین افتتاحیه دهمین سمپوزیوم بین‌المللی مخابرات (۲۰۲۰IST) گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌عنوان بازوی پژوهشی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، امسال پنجاهمین سالگرد تأسیس خود را جشن می‌گیرد و در این پنجاه سال فناوری اطلاعات در کشور را متحول کرده و رونق بخشیده است.

وی افزود: همچنین پژوهشگاه طی بیست سال گذشته تلاش کرده است تا اجلاس IST را به‌صورت دوسالانه برگزار کند امسال دهمین اجلاس با شیوع ویروس کرونا در جهان مصادف شده که همه اجلاس‌های جهانی به‌صورت مجازی در حال برگزاری است و ما هم این سمپوزیوم را به‌صورت مجازی برگزار می‌کنیم.


وزیر ارتباطات ادامه داد: در آینده نزدیک زندگی هوشمند و ارتباطات هوشمند در ساختار زندگی بشر محقق می‌شود. البته تحقق آن نیازمند دقت و توجه بر سه محور است که شامل شبکه‌ها و فناوری، خدمات و مقررات و سیاست‌گذاری در حوزه ICT است.

آذری جهرمی بابیان اینکه اجلاس امسال IST قرار است به این مسئله بپردازد گفت: نقش هوش مصنوعی در کارکرد ارتقا سامانه‌ها و شبکه‌های ارتباطی پیشرفته با نسل پنجم و نسل‌های بعدی آن در حال تحقق است و برای این کار استفاده از دیتا ساینس، کلود کامپیوتینگ و… باهدف استفاده بهینه از منابع اجتناب‌ناپذیر است.

اخبار اکوسیستم استارتاپی را از کانال تلگرام وبنا دنبال کنید

وی با تأکید بر اینکه این روزها اقتصاد دیجیتال به‌عنوان یک الزام فراگیر در همه جهان مطرح است و لازمه آن توجه به اکوسیستم مربوطه و تسهیل فرایندهای درگیر آن است گفت: تحول دیجیتال بر سه بخش دولت دیجیتال با محوریت هوشمند سازی، جامعه دیجیتال با محوریت فرهنگ‌سازی، کسب‌وکار دیجیتال با محوریت توسعه فضای کسب‌وکار آینده جوامع را شکل می‌دهد و بر همه بخش‌های اجتماعی، اقتصادی و زیست‌محیطی اثرگذار است.

وزیر ارتباطات بابیان اینکه تحول دیجیتال با چالش‌های مهمی روبرو است گفت: این چالش‌ها شامل چالش زیرساخت‌ها، چالش‌های نهادی و حقوقی، چالش‌های فرهنگی و اجتماعی، چالش‌های سازمانی به مفهوم فقدان مهارت، ناکافی بودن منابع مالی و کمبود راهبردهای اجرایی منسجم، چالش‌های دانشجوی پژوهشی و بالاخره چالش‌های فضای کسب‌وکار است.

وی در خاتمه افزود: انتظار بنده به‌عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که با نگاهی عمیق و درعین‌حال واقع‌بینانه در هر مورد راهکار مناسبی تدوین و ارائه کند. این اجلاس در موضوعات فناوری‌های آینده و موردنیاز می‌تواند به پژوهشگاه در انجام خواسته یادشده کمک کند.

مطالب مرتبط:

ماموریت‌های اقتصاد دیجیتال با همراهی بسیجیان محقق می‌شود

مدیرعامل ایرانسل: توسعۀ ۵G سنگ بنای اقتصاد دیجیتال است

برنامه اقتصاد دیجیتال برای تصویب به شورای عالی فضای مجازی رفت

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *