صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه شهید بهشتی تاسیس شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹

صندوق پژوهش و فناوری شهید بهشتی مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی به عنوان پنجاه و چهارمین صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی کشور به صورت رسمی ثبت شد. 

صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی شهید بهشتی پس از اخذ مجوز از کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری و طی مراحل لازم با سرمایه ۳۰ میلیارد ریال به صورت رسمی به ثبت رسید و براین اساس پنجاه و چهارمین صندوق پژوهش و فناوری کشور تاسیس شد.

ارائه خدمات ضمانت نامه ای، تجاری سازی نتایج پژوهش ها، جذب یا هدایت منابع مالی دولتی و سرمایه گذاری خطر پذیر، ارائه خدمات مالی و تسهیلاتی، مشارکت و سرمایه گذاری در ایجاد، توسعه و توانمندسازی شرکت های فناورانه و دانش بنیان، اخذ و اعطای کارگزاری و عاملیت منابع و ارائه خدمات ارزیابی و امکان سنجی از خدمات این صندوق بشمار می رود.


صندوق پژوهش و فناوری شهیدبهشتی پیروموضوع ماده ۱۰۰ قانون سوم برنامه توسعه، ماده ۴۵ قانون برنامه چهارم توسعه و ماده ۴۴قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و طبق مجوز تاسیس از «کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری نهاد ریاست جمهوری» به عنوان بازوی مالی و اعتباری دانشگاه شهیدبهشتی و پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات و فعالین بخش خصوصی در اکوسیستم نوآوری در حمایت از کسب و کارهای نوپا و فعالین زیست بوم فناورانه کشورفعالیت خود را آغاز کرده است.

در حال حاضر ماموریت صندوق مطابق با اساسنامه ثبتی،سرمایه گذاری مشترک برای خلق ستارگان آینده(تیمها، ایده ها،فناوریها،نهادها، شرکتهای نوپا) میباشد. همچنین هم افزایی اکوسیستمی با ایجاد ارتباط شبکه ای بین افراد، تیمها،نهادهای همکار و رقیب از جمله فعالیت هایی است که صندوق پژوهش و فناوری شهیدبهشتی در پی دست یافتن به آن میباشد.

اعطای وام و تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در حوزه فناوری با شرایط تسهیل شده،صدور انواع ضمانت نامه مورد نیازشرکت های دانش بنیان و فناور با شرایط تسهیل شده،تامین سرمایه خطر پذیرو مشارکت و سرمایه گذاری در طرح های حوزه فناوری با ارزش افزوده بالا، ایجادادبیات مشترک و ارتباط بین بانک ها و شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه های مربوط به دانش فنی،تضمین پرداخت به موقع تعهدات و اقساط طرح های حوزه فناوری،تسریع  فرایند تبدیل ایده به ثروت بدون وجود بروکراسی معمول و ایجادبستر و زمینه مناسب برای مشارکت و سرمایه گذاری بخش غیردولتی در بخش پژوهش و فناوری از جمله اهداف اصلی راه اندازی این صندوق است.

منبع: پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی

 

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *