این شماره که طرح جلد خود را از تماس میان رئیس جمهوری منتخب و وزیر احتمالی ارتباطات الهام گرفته با تهیه پروندهای از بیش از۶٠ وزیر پست و تلگراف و تلفن تا پیش از انقلاب اسلامی در گزارشی تحلیلی جایگاه رو به افول این وزارتخانه و گزینههای مطرح برای وزارت بر آن را بررسی کرده است و در عین حال درسرمقالهاش پیشنهاد کرده است فعالان این بخش رویکردی واقعگرایانه به انتخاب مناصب رسمی در این حوزه داشته باشند.
در سایر بخشهای پیوست که نخستین شماره خود را در آستانه نوروز ٩٢ منتشر کرد راهاندازی شبکهاختصاصی برای بانکهای کشور، بحران ازدیاد کارتهای فردی در ایران، سیر تکامل مد و همسانیاش با فناوری و تاثیر تحریمها بر بازار سخت افزار و نرمافزار ایران بررسی شده است.
شماره چهارم پیوست بیش از سه شماره پیشینش پیرنگی سیاسی دارد و در کنار اشاره به فرآیند انتخاب وزیر تحلیلهایی از تاثیر سرمایهها بر راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، کارکرد پدیده روانی انتخابات موسوم به “کلید روحانی” بر بازار این حوزه و مفهوم به کارگیری فناوری در زندگی جوامع از نگاه شری تورکل ، تحلیلگر و فرهنگشناس دیجیتالی را در برگرفته است.
بخش خواندنی پیوست جهان نیز در این شماره علاوه بر مباحث حریم شخصی و اختیارات دولتهای به بهانه بحران اسنودن، پدیدههایی همچون پریسم، استارت آپها و مفهوم اینترنت اشیا را کالبد شکافی کرده است. مقالاتی از هاروارد بیزنس ریو، فوربز و گارتنر زینتبخش این بخش هستند.
ماهنامه پیوست که حاصل همیاری جمعی از روزنامهنگاران با سابقه حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با فعالین بخشهای مختلف بازار رایانه است از شماره گذشته حضور خود روی دکههای سراسر کشور را جشن گرفت و با بهای ۱۰ هزار تومان روی پیشخوانهای مطبوعاتی سراسر کشور قرار دارد و به صورت رایگان از طریق سایت رسمی مجله پیوست قابل دسترسی است.