باشگاه سیاست پژوهان علم و فناوری در مسیر خود می تواند شبکه فعالان و کنشگران در عرصه سیاستگذاران علم و فناوری را گسترش دهد.
امیر ناظمی در مراسم افتتاحیه باشگاه سیاست پژوهان علم و فناوری اظهار داشت: تمرکز بر روی فناوری های حیاتی کشورو تقویت شرکت های دانش بنیان و هدایت انها به سمت صنعت از جمله اهداف این باشگاه است.
وی رسالت باشگاه سیاست پژوهان علم و فناوری را شنیدن عقاید و تفکرات متعدد اعضای آن دانست و گفت: باشگاه می تواند با چنین رویکردی به دور از نگاه خود مداری که ریشه در فرهنگ ما دارد ، سیاستگذاری را به امری آگاهانه در عرصه علم و فناوری تبدیل کند.
وی یکی از مظاهر دموکراسی را درعرصه سیاستگذاری عنوان کرد و افزود: در بحث سیاستگذاری نیاز به گفتمان سازی داریم که ایجاد باشگاهها در این امر بسیار موثر است.
ناظمی با بیان این که اهداف تاسیس باشگاهها در تقابل با بینش خود مداری است، گفت: سیاستگذاری در هر کشوری می تواند تابع منابع و قوانین و شرایط آن کشور باشد و این تفاوت ها در سیاست ها منوط به شرایط محیطش است.
لازم به ذکر است ، این مراسم با محور معرفی باشگاه سیاست پژوهان علم و فناوری (فلسفه وجودی، راه پیموده شده و مسیر پیش رو)، ارائه تحلیلهای برتر چالشهای سیاستی پیشین به همراه تقدیر و تشکر از تحلیل گران برتر، پنل علمی با موضوع باشگاه سیاست پژوهان علم و فناوری (چیستی، چرایی و چگونگی) با حضور جمعی از کنشگران عرصه حکمرانی و سیاستگذاری علم و فناوری کشوربرگزار شد.
منبع: روابط عمومی و امور بین الملل سازمان فناوری اطلاعات ایران :