ب امیر ناظمی در افتتاحیه رویداد سکوی پرتاب زاینده رود گفت: در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با ساز و کارهای حمایتی ویژه، همراه سرمایهگذاران حاضر در رویدادهای ۱۰۰ استارتاپ هستیم تا با کاهش ریسک، قدرت سرمایه گذاری جسورانه را افزایش دهیم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به وظیفه دولت در حمایت از کارآفرینی و استارتاپها گفت: مطالعات نشان میدهد بهترین روش حمایت از کارآفرینان توسط دولت، حمایت غیر مستقیم از آنهاست، از این رو در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ساز و کارهایی را در پیش گرفته ایم تا بتوانیم با حمایت سرمایه گذاران جسور، به پویایی هرچه بیشتر این اکوسیستم کمک کنیم.
امیر ناظمی افزود: در حال حاضر با دو ساز و کار وام بوم واره و وام دهی به شرکتهای سرمایهگذاری جسور به دنبال حمایت از اکوسیستم استارتاپی هستیم و در این رویداد هم مثل رویدادهای دیگر ۱۰۰ استارتاپ، درکنار سرمایه گذاران حاضر خواهیم بود.
۱۰۰ استارتاپ برنامه پیوسته سرمایهگذاری و شتابدهی غیرمتمرکز است که روی استارتاپ های مرحله بذری سرمایهگذاری میکند. این نهاد با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق و همکاری شبکهای از فعالان و نقشآفرینان زیستبوم کارآفرینی، فرآیند شتابگیری این استارتاپها را پیگیری و تسهیل میکند.
سدیفی، مدیرعامل ۱۰۰ استارتاپ در رابطه نتایج رویداد گفت: ۳۲ تیم موفق به جلب نظر داوران جهت سرمایه گذاری به ارزش پانزده میلیارد و چهارصد میلیون تومان شدند که دوازده میلیارد و دویست میلیون آن در مرحله موافقت قطعی سرمایه گذار و سه میلیارد و دویست میلیون آن در مرحله بررسی موشکافانه قرار دارد. وی در ادامه افزود: در این رویداد رکورد حجم کل سرمایهگذاری و تعداد تیم های موفق در رویداد های قبلی ۱۰۰استارتاپ شکسته شد. سدیفی با اشاره به این اتفاق افزود: این مسئله نشان دهنده ظرفیت بزرگ استان اصفهان برای کارآفرینی است.
سدیفی در ادامه گفت: مجموعا ۲۳۰ تیم طرح های کسب و کار خود را ارسال کردند که ۵۵ تیم برای ارائه در رویداد انتخاب شدند و نهایتا ۳۲ تیم موفق به جلب نظر داوران و سرمایه گذاران شدند.
مدیر عامل ۱۰۰ استارتاپ ضمن تشکر از همراهی صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری استان اصفهان و خانه نوآوری استان اصفهان در برگزاری این رویداد افزود: مجموعه های استان اصفهان با همراهی بسیار خوب خود، زمینه را برای رویدادی با حضور تیمهای خوب اصفهانی فراهم کردند که نشان دهنده ظرفیت بالقوه این استان بود و امیدواریم این رویداد بتواند به فعال شدن این ظرفیت ختم شود.
احمد ورد نیز با اشاره به نقش رویداد سکوی پرتاب زاینده رود بر کارآفرینی در استان اصفهان گفت: این رویداد که با همراهی بازیگران فعال اکوسیستم استارتاپی اصفهان بوده است، میتواند شروع بسیار خوبی برای فعال سازی این اکوسیستم باشد. وی با اشاره به حضور ۱۰۰ استارتاپ در اصفهان گفت: این حضور بهانه ای برای حرکتی هماهنگ در استان شد تا با اعتماد به هم بتوانند قدمی جدی در فعال سازی کارآفرینان بردارند.
مدیر عامل صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری استان اصفهان افزود: برای فعال شدن یک اکوسیستم لازم است اولا همه بازیگران آن فعال شوند و با تمایل برای فعالیت به میدان بیاند و البته اعتماد نیز عنصر مهمی است تا بر اساس آن بتوانند اکوسیستمی فعال را ایجاد کنند که هر روز رو به رشد و توسعه باشد.
در انتها مدیر اجرایی رویداد سکوی پرتاب زاینده رود با اشاره به حضور سرمایه گذاران مختلف در این رویداد گفت:
دکتر علی ناظمی از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر مهران کرمی مدیر عامل هاب اصفهان، مهدی صداقتا. مدیر خانه نوآوری تهران، مهندس محمد زاهدی مدیر عامل هدهد، سید حمیدرضا علوی نماینده شناسا، علی سدیفی مدیرعامل ۱۰۰استارتاپ، پیمان لطفی نماینده داوین، خانه نوآوری اصفهان، احمد ورد مدیرعامل صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری اصفهان و محمد اسماعیلخانیان مدیر عامل نیکاستارتر از سرمایهگذاران این رویداد بودند.
مجید مجیری گفت: بعد از رویداد، نهایی کردن قرارداد با تیم های برگزیده انجام خواهد شد، وی در ادامه افزود: تیم های رادار۳۶۱، سلوا، محصولات سالم و روستایی، دانشیار،تراول گرام، نشریار، بلوط، ابرسفید، لیپاک، عکسوت، کولاسان، تکداد، با کلاس، مدرسه مهارت فبینو، بازی محیطی پوارو، رابین تاک، نوو، دوسل، داشبورد مدیریتی باربد، اصفهان پلاس، پویش پیشتازی، قسطیک، اسپری پرینتر دیواری، کیدبوک(kidbook)، چرخه سپاس، آرکا، پایگاه خبری رهش، ملک کاوش، حاوالا، لیگ جهانی موسیقی، زیماتک، استودیو بازیسازی فینکس گیمز و crm24 تیم های برگزیده این رویداد بودند.
منبع: روابط عمومی ۱۰۰ استارتاپ