در کنفرانس مطبوعاتی یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران مطرح شد

۱۷۰ اپ Ios و ۴۴۴ وبسایت تاکنون در یازدهمین جشنواره وب و‌موبایل ایران ثبت نام کرده اند / مشارکت گسترده در یازدهمین دوره جشنواره وب و موبایل ایران

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی جشنواره وب و موبایل ایران، نشست خبری یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران پیش از ظهر امروز در فرهنگسرای فناوری اطلاعات برگزار شد.

در این نشست خبری که با حضور رضا الفت نسب سخنگوی اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی و دبیر جشنواره، میلاد احرام پوش، هم بنیانگذار جشنواره وب و موبایل ایران و شایان شلیله، دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی تهران برگزار شد، شرایط شرکت در جشنواره یازدهم و برنامههای این جشنواره اعلام شد.

دبیر جشنواره وب و موبایل ایران از حضور میلیونی داوران مردمی خبر داد و گفت:‌رای گیری جشنواره وب و موبایل ایران توسط کاربران وب و اپها انجام میشود و امسال منتظر مشارکت میلیونی مردمی در این داوری هستیم.


ثبت نام جشنواره وب آغاز شده است، کاندیداها ۱ بهمن معرفی میشوند

شایان شلیله، هم بنیان گذار و دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی تهران در این نشست با اشاره به آغاز ثبت نام جشنواره وب و موبایل از یکم مهر ماه ۱۳۹۷، اظهار داشت: یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران با حضور وب سایتها و اپلیکیشنهای ایرانی آغاز شده است و تا آخر آبان ماه ادامه دارد.

شلیله افزود: جشنواره وب از نظر اجرا به سطح استاندارد نزدیک شده است و فرایندهای ثبت نام و رأی گیری همچون سال گذشته انجام می شود. داوری مردمی سایتها و اپلیکیشنها از ۵ آذر آغاز شده و داوری تخصصی نیز از ۱ آذر کلید می خورد.

دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی تهران تصریح کرد: کاندیداها در ۱ بهمن معرفی میشوند و پس از آن شورای داوری برگزار میشود و سپس کاندیداهای نهایی در هر بخش، در معرض داوری نهایی قرار گرفته و برگزیدگان در مراسم اختتامیه در تاریخ ۲۵ بهمن و ۲۶ بهمن در کنفرانس سالانه وب و موبایل ایران معرفی میشوند.

شلیله از شرکت ۴۴۴ وب سایت در ۱۰ روز نخست ثبت نام خبر داد و گفت:‌ ۱۵۰ وب سایت جدید در جشنواره ثبت نام کردهاند و ۵۴ اپ جدید ios داریم. ثبت نام اپ های اندروید از طریق کافه بازار انجام میشود که هنوز آغاز نشده است.

دولت حامی معنوی جشنواره وب و موبایل ایران است

سخنگوی اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی کشور در نشست خبری یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران به حمایت معنوی دولت از کسب و کارهای اینترنتی اشاره کرد و گفت:‌ این جشنواره توسط بخش خصوصی برگزار میشود اما دولت و نهادهای عمومی به عنوان حامی معنوی جشنواره وب و موبایل ایران حضور دارند.

رضا الفت نسب افزود: وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات، ستاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری، مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت بازرگانی، اتحادیه کشور کسب و کارهای اینترنتی، اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، سازمان فناوری اطلاعات شهر تهران، اتاق اصناف تهران، اتاق بازرگانی و فرابورس از جمله حامیان معنوی این دوره از جشنواره هستند.

دبیر جشنواره وب و موبایل ایران خاطرنشان کرد:‌ امسال انتظار رأی میلیونی مردمی در جشنواره را داریم و این سطح از مشارکت در هیچ رویداد دیگری از این حوزه دیده نشده است که نشان از تثبیت جشنواره وب و موبایل ایران دارد.

اپلیکیشنهای موبایل در جشنواره از وبسایتها پیشی گرفتند

میلاد احرام پوش، هم بنیانگذار جشنواره وب و موبایل ایران در نشست خبری جشنواره با اشاره به رشد چشمگیر اپلیکیشن های موبایل در ایران گفت:‌ سال ۹۲ نزدیک به ۲ میلیون گوشی هوشمند در کشور وجود داشت و اکنون این آمار از ۶۰ میلیون گوشی هوشمند در سال ۹۶ گذشته است. از این رو اپهای موبایل نیز با اقبال زیادی روبرو شدهاند.

احرام پوش افزود: سال گذشته آمار اپهای شرکت کننده در جشنواره وب و موبایل ایران از وبسایتها بیشتر شد و پیشبینی میشود امسال نیز این آمار بیشتر باشد.

وی به حضور گسترده اپ های اندروید در جشنواره اشاره کرد و گفت:‌ اپهای اندروید از فراوانی زیادی در سال گذشته برخوردار بودند و در حوزه ios نیز شاهد حضور اپ های خوبی بودیم و امیدواریم امسال نیز در مهمترین رویداد وب و موبایل ایران، شاهد حضور اپ های جدید و پر مخاطبی باشیم تا برگزیدگان از کیفیت بالایی برخوردار باشند.

فرهنگسرای فناوری اطلاعات به دنبال ایفای نقش شتابدهنده است.

پوریا سیم چی، مدیر فرهنگسرای فناوری اطلاعات نیز در این نشست گفت: این فرهنگسرا امسال میزبان نشست خبری جشنواره وب و موبایل ایران است و این میزبانی را در راستای هدف خود برای فرهنگ سازی در حوزه فناوری اطلاعات انجام می دهد.

وی افزود: این فرهنگسرا توسعه و گسترش فناوری اطلاعات را در سراسر شهر تهران به عهده دارد و در این راستا دوره های تخصصی و عمومی را در سطح شهر تهران حمایت می کند.

سیم چی تصریح کرد:‌ از سوی دیگر ما به نوعی خود را شتابدهنده میدانیم و امکانات و فعالیتهای فرهنگسرا در اختیار کسب و کارها و استارت آپ هایی است که قصد فعالیت در این حوزه را دارند.

مدیر فرهنگسرای فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: پذیرای طرح های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات هستیم و این رویکرد براساس تأکیدات رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است.

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *