قانونی برای بیمه کسب‌وکارهای مجازی وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶

ارگان‌های دولتی، اتحادیه کسب و کارهای مجازی را به عنوان دوست و محرم بپذیرند تا در یک فضای صمیمانه و تعاملی به بررسی و رفع مشکلات این حوزه بپردازند.

عضو هیات مدیره اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی و معاون سازمان تامین اجتماعی با حضور در برنامه رادیویی روی خط اقتصاد درباره موضوع بیمه تامین اجتماعی و استارتاپ‌ها باهم به بحث و تبادل نظر پرداختند.

محمد حسن زدا معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به شناسایی ۱۱ استارتاپ بزرگ از بیمه تامین اجتماعی پرسنل این کسب‌وکارها خبر داد. وی گفت: بیمه استارتاپ‌ها در دستور کار تامین اجتماعی قرار گرفته است. ایشان در پاسخ به این سوال که آیا قانون مدونی در مورد بیمه کسب‌وکارهای مجازی وجود دارد یا خیر، گفت با توجه به این که قانون تامین اجتماعی در سال ۵۴ تدوین و تصویب گشته است قانونی با این عنوان وجود ندارد ولی پیش‌بینی مشاغل با شرایطی که فرد دستمزد خود را به طور مستقیم از مردم دریافت نماید، وجود دارد. محمد حسن زدا در ادامه گفت: از ۱‍۱ استارتاپ بزرگ از میان ۲۸۰ استارتاپ فعال، دعوت به عمل آمده است تا به دور از بروکراسی سنتی، و در یک فضای دوستانه در مورد بیمه توافقی کارکنانشان به گفتگو و تعامل بپردازند.


در ادامه این برنامه رادیویی که به صورت زنده از رادیو اقتصاد پخش می‌شد سخنگوی اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی با اعلام اینکه هیچگونه مذاکره‌ای با این اتحادیه به عنوان متولی کسب‌وکارهای مجازی صورت نگرفته است، از این بابت اظهار تاسف نمود. معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اظهارات الفت‌نسب علیرغم اظهارات قبلی خود گفت: این مذاکرات در مرحله مقدماتی بوده و هنوز اقدامی در این زمینه به صورت عملی صورت نگرفته است و سازمان تامین اجتماعی علاقمند به آشنایی با روش‌ها و نحوه کارکرد این شرکت‌ها بوده و هنوز به مرحله توافق نرسیده‌ایم.

رضا الفت‌نسب با اشاره به مصاحبه‌های قبلی گفت: اظهاراتی از این دست و بدون اطلاع متولیان کسب‌وکارهای مجازی مانند اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی و انجمن صنفی کسب‌وکارهای اینترنتی، موجب ایجاد نگرانی و تشویش در میان استارتاپ‌ها خواهد بود و همچنین برای اتحادیه تبعات منفی ایجاد می‌نماید. وی با گلایه از وضعیت موجود، از ارگان‌های دولتی خواست تا این اتحادیه را به عنوان دوست و محرم بپذیرند تا در یک فضای صمیمانه و تعاملی به بررسی و رفع مشکلات این حوزه بپردازند.

الفت‌نسب همچنین با اشاره به فعالیت تاکسی‌های اینترنتی و با توجه به اینکه رانندگان فعال در این استارتاپ‌ها عمدتا از نظر زمانی به صورت نامنظم مشغول به کار هستند گفت: رابطه استخدامی میان آنان وجود ندارد و در ادامه درخواست و تمایل اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی را برای برگزاری جلسات و تعامل با سازمان تامین اجتماعی وضوحا اعلام نمود.

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *