آی قصه دانش بنیان شد. شرکت دنیای کودکان آیقصه در تازهترین بررسیها، موفق شد دانشبنیان شود.
آیقصه از سال ۱۳۹۷ شروع به فعالیت کرد. در این مدت، فعالیتهای فرهنگی و هنری گوناگونی در زمینه ادبیات کودک و قصهگویی انجام داده است.
تیم آیقصه از روز تولد تا امروز، ۵۰۰ قصه تولید کرده است و اکنون اپلیکیشن آیقصه بیش از ۵۰ هزار بار نصب شده است. این تیم کوچک تولیدکنندهی قصهی کودک، تلاش میکند هر روز یک قصهی کودک صوتی را در پلتفرم آی قصه منتشر کند. مخاطبان آی قصه فارسی زبانان سراسر جهان هستند.
البته فعالیتهای آیقصه فقط بر قصهی صوتی متمرکز نبوده است. این تیم ۶ عنوان کتاب قصه تولید کرده است. همچنین محصولی با عنوان «دفتر خلاقیت» تازهترین اثر این تیم بهشمار میرود که به صورت تخصصی بر تقویت خلاقیت در کودکان متمرکز است. دفتر خلاقیت محصولی است که با استفاده از تمرینهای نوشتن، نقاشی و کاردستی به کودکان کمک میکند جهان را از زوایای متفاوتی مشاهده کنند. همچنین این گروه به تازگی مجموعهی ویدیوییای را تولید کرده است که قرار است در نوروز ۱۴۰۰ منتشر شود. این مجموعه برپایهی دو شخصیت به نام ماکیماکی ساخته شده است که در سیارهای دیگر زندگی میکنند و کمکم با زمین آشنا میشوند.
آیقصه با همکاری ۵۰ نویسنده، قصهگو و تصویرساز موفق شده است روزانه قصههای جدیدی را در مجموعههای مختلف تولید و منتشر کند. مخاطبان آی قصه نیز میتوانند در کارگاه نویسندگی و قصهگویی آی قصه مشارکت کرده و قصههای خود را شکل دهند.
بهجز مخاطبانی که در کشورهای فارسیزبان آیقصه را دنبال میکنند، مخاطبانی از سایر کشورها نیز همراه قصههای فارسی این تیم هستند. آیقصه دسامبر ۲۰۲۰ موفق شد مقام دوم دورهمی سالانه داشنگاه استنفورد را به دست آورد. همچنین در دومین جشنواره ملی شخصیتپردازی رویازی، آیقصه موفق شد مقام دوم را کسب کند.