فروش اقساطی تکنولایف نسبت به سال قبل ۵ برابر شده است

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳

فروش اقساطی تکنولایف در سال جاری نسبت به مشابه سال قبل ۵ برابر افزایش پیدا کرده است و تکنولایف ۱۳.۳ درصد از سهم بازار فروشگاه‌های آنلاین کالاهای دیجیتال را در اختیار دارد.

به گزارش پیوست، تکنولایف همزمان با پانزدهمین سالگرد تاسیس خود، از دو سرویس تکنوپی و تکنوگلد، رونمایی کرد و خبر از رشد ۵ برابری فروش اقساطی خود نسبت به مشابه سال قبل داد.

امیرحق‌رنجبر مدیرعامل تکنو‌پی و تکنوگلد

حسین حیدر، مدیرعامل تکنولایف در ابتدای نشست از تغییرات در تکنولایف صحبت کرد و افزود: تکنولایف فعالیت خود را از سال ۸۸ شروع کرده است اما از زمانی که مالکیت تکنولایف سال ۹۶ به شرکت پارس همراه کاسپین واگذار شد، تغییرات عمده‌ای در تکنولایف رخ داد. آن زمان ما یک شرکت دو نفره بودیم و حالا به یکی از بزرگترین فروشگاه‌های کالای دیجیتال با بیش از ۴۵۰ نیروی انسانی تبدیل شده‌ایم.


در ادامه نشست هادی فرصادی، مدیر بخش مارکتینگ تکنولایف به نرخ رشد فروش تکنولایف اشاره کرد و توضیح داد: رشد تکنولایف از زمان ورود شرکت پارس همراه کاسپین در سال ۹۶ به طور میانگین ۳۳۲ درصد بوده است. بالاترین میزان این رقم را در سال ۹۹ با نرخ رشد ۵۶۷ درصد تجربه کردیم.فرصادی همچنین نرخ مرجوعی کالاها در تکنولایف را ۲.۵ درصد عنوان کرد وگفت: این عدد در مقایسه با فروشگاه‌های آنلاین جهان، آمار مثبتی محسوب می‌شود.

فرصادی در پاسخ به پیوست درباره این درصد توضیح داد: این عامل به سخت‌گیری‌های ما برای کاربران و عدم امکان مرجوعی مربوط نیست، بلکه به طور مشخص به دلیل سخت‌گیری‌های ما برای تامین‌کنندگان و اطمینان از کیفیت کالاهاست که خوشبختانه مرجوعی‌ها ما پایین است.

فرصادی همچنین درباره دو کمپین «مجبور نیستید» و «جمعه سفید» گفت: ما در این دو کمپین ۳۱۰ درصد رشد در فروش داشتیم. همچنین این کمپین‌ها باعث شد تا تعداد بازدید ماهانه وبسایت تکنولایف به پنج میلیون بازدید در یک ماه اخیر برسد.مدیر مارکتینگ تکنولایف در مورد سهم بازار و اهداف آینده این برند گفت: در حال حاضر تکنولایف ۱۳.۳ درصد از سهم بازار فروشگاه‌های آنلاین کالاهای دیجیتال را در اختیار دارد. برای سال آینده، اهداف ما بر روی توسعه سهم بازار، گسترش بخش‌های جدید و ایجاد یک تجربه خرید شخصی‌سازی شده به کمک داده‌کاوی و هوش مصنوعی متمرکز است.

در ادامه این رویداد، تورج صابری‌وند، طراح و برنددیزاینر که پروژه ری‌برندینگ تکنولایف را برعهده داشت با اشاره به روند و چگونگی این بازآفرینی گفت: بیش از هر چیز به ایجاد آرامش در ذهن مخاطبان توجه داشتیم و این موضوع را می‌توان در رنگ‌ لوگو، رنگ‌های زمینه وبسایت، فونت‌ها، پیامک‌های ارسالی به کاربران و سایر عناصر بصری و متنی مشاهده کرد.

امیر حق‌رنجبر، مدیرعامل تکنوپی و تکنوگلد در رابطه با اهداف و نحوه فعالیت تکنوپی گفت :  تکنوپی، به عنوان یکی از پلتفرم‌های جدید حوزه وام‌دهی آنلاین و بازوی فین‌تک تکنولایف از شهریور ماه امسال فعالیت خود را آغاز کرده است. هدف تکنوپی افزایش قدرت خرید کاربران تکنولایف است و براین اساس با در نظر گرفتن تمامی نیازهای کاربران خود روند آسانی را طراحی کرده‌ایم تا کاربران بدون نیاز به ضامن و تنها با یک برگ چک بتوانند وام خرید کالادریافت کنند. میانگین زمان دریافت این تسهیلات پنج روز است و مبالغ ۱۰ تا ۸۰ میلیون تومان است و تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ماهانه ارائه شده است. بانک ملی و بلوبانک تامین کنندگان این تسهیلات هستند.

مدیرعامل تکنوگلد، در مورد یکی دیگر از سرویس‌های جدید هلدینگ تکنولایف گفت : تکنوگلد، امکان خرید و فروش کاملا آنلاین طلای آب‌شده را بدون اجرت و با هر میزان سرمایه‌ای فراهم می‌کند. تمام طلا‌های خریداری شده توسط کاربران تکنوگلد، در بانک کارگشایی ذخیره و نگهداری می‌شوند. به منظور افزایش اعتماد و اطمینان کاربران برای انجام معاملات در تکنوگلد، طی یک تفاهم نامه رسمی، مابه‌ازای طلای خریداری شده در تکنوگلد، طلا در بانک کارگشایی ذخیره می‌شود و رسید آن نزد شرکت تکنوگلد نگهداری می‌شود. این رسید‌ها قابلیت استعلام و پیگیری را دارند.

امکان دریافت فیزیکی طلا، خرید و فروش آنلاین و شبانه‌روزی طلا، فروش آنلاین طلا و تسویه آنی و امکان سرمایه‌گذاری حتی با ۱۰۰ هزار تومان هم از دیگر مزایای تکنوگلد است.

در بخش دیگری از این رویداد، سوگل فرحی، مدیر منابع انسانی تکنولایف به ارزش‌های سازمانی این برند پرداخت و گفت: ۵۹ درصد از نیروی انسانی این شرکت را آقایان و ۴۱ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند، در تفکیک سنی نیز، ۳۲ درصد به نسل Z و ۶۰ درصد از سهم نیروی انسانی به نسل هزاره تعلق دارد.

در بخش پایانی رویداد و در بخش پرسش و پاسخ فرصادی در پاسخ به پیوست نرخ(NPS) Net Promoter Score  میزان وفاداری مشتریان  را در سال ۱۴۰۳ ، پنجاه و شش درصد اعلام کرد که نسبت به سال گذشته دو درصد کاهش داشته است و درباره ارائه گزارشی از جزییات عملکرد تکنولایف گفت: احتمالا سال آینده گزارش عملکرد تکنولایف به طور مفصل منتشر خواهد شد.

مدیرعامل تکنولایف هم در زمینه توسعه فروشگاه‌های حضوری این شرکت گفت : به زودی و با همکاری یکی از ونچرهای تکنولایف شاهد راه‌اندازی فروشگاه‌های حضوری خود در قالب تکنواستور یا تکنوشاپ خواهیم بود.