مشاور رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در حوزه توانمندسازی اجتماعی خبر داد؛

آمادگی سازمان فناوری اطلاعات برای آموزش ۵ تا ۷ هزار معلم کارآفرینی در تابستان ۹۹

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸

مشاور رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در حوزه توانمندسازی اجتماعی گفت:آمادگی همکاری با آموزش و پرورش را برای تربیت نیروی انسانی و دبیر متخصص در حوزه فناوری اطلاعات را داریم.

به گزارش وبنا به نقل از برنامه تلویزیونی پرسشگر، مشکات اسدی، مشاور رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در حوزه توانمندسازی اجتماعی گفت: وزارت ارتباطات با آخرین دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات آشنا است و با رصد مدام این حوزه  امادگی لازم برای کمک به دیگر بخش ها را دارد.

وی افزود: در حوزه آموزش و فناوری اطلاعات از دو وجه به موضوع نگاه می کنیم؛ نخست آموزش آی سی تی و دوم آی سی تی به عنوان ابزاری برای آموزش. در مورد اول بزرگترین دغدغه ما عدم تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص است.


مشکات اسدی با اشاره به مهارت فناوری اطلاعات گفت: نیروهایی که تربیت می شوند نمی توانند در بازار کار مفید باشند زیرا مهارت هایی که باید بیاموزند را در مدرسه نمی آموزند. در حوزه کارآفرینی وزارت آموزش و پرورش محتوا را هم فراهم کرده است و زیست بوم کسب و کار را هم در کتاب توضیح داده می شود. اما در بدنه آموزش و پرورش نیروی متخصصی که بتواند این کتاب را به نحوا احسن آموزش دهد وجود ندارد.

اسدی ادامه داد: سال گذشته با همکاری وزارت آموزش و پرورش در زمینه برنامه نویسی و کارآفرینی توانستیم حدود ۳۰۰۰ دانش آموز را تربیت نماییم که در بهترین حالت همکاری اگراین عدد به ۳۰ هزار برسد آیا ۳۰ هزار دانش آموز برای ورود به بازار کار کفایت می کند؟ از نظر ما خیر. برای آنکه این آموزش ها قابلیت تعمیم به همه کشور داشته باشد باید در تربیت  و مهارت اموزی معلم ها کمک نماییم تا  آنان بتوانند با توجه به محتوایی که وجود دارد بدرستی تربیت و آموزش دانش آموزان را انجام دهند.

وی با بیان اینکه ما آمادگی همکاری با آموزش و پرورش را برای تربیت نیروی انسانی و دبیر متخصص داریم گفت: تحولات حوزه فناوری اطلاعات بسیار سریع است. وزارت ارتباطات با آخرین دستاوردهای حوزه اطلاعات آشنا است و میتوانیم این حوزه ها را رصد کرده و به دیگر بخش ها کمک کنیم.

نماینده سازمان فناوری اطلاعات افزود: البته مشکل در حوزه های مختلف دیگری هم وجود دارد اما یکی از راهکارهای ما آموزش نیروی متخصص است. اگر کتاب فناوری اطلاعات در همه مدارس اجرا می شود آموزش و پرورش می تواند به ازای هر مدرسه یک معلم به ما معرفی کنند تا تحت آموزش های ما قرار بگیرد تا جایی که مطمئن شویم مثلا یک معلم فیزیک درس فناوری نمی دهد. می توانیم برای هر معلم ۲۵ ساعت آموزش کارآفرینی با تاکید روی حوزه فناوری اطلاعات داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه ما کمپ برنامه نویسی برای دختران و پسران با تمرکز بر دبیرستانی ها داشتیم و خروجی خیلی خوب بود گفت: در سال جدید نیز در سراسر کشور این رویدادها را خواهیم داشت. بالای ۷۰ تا ۸۰ درصد نیروهایی که وزارت ارتباطات را در این رویدادها کمک کردند در راستای مسئولیت اجتماعی بوده است. شرط ما برای شرکت در این رویدادها، تمرکز بر مناطق کم برخوردار بوده است و سال آینده رویداد برنامه نویسی را برگزار خواهیم کرد.

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *