کارگاه بین المللی ظرفیت سازی و توسعه مهارت برای تحول دیجیتال در اقتصاد دیجیتال، صبح امروز با حضور معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و رییس دانشکده پست و مخابرات افتتاح شد.
سید ستار هاشمی معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات در مراسم افتتاحیه کارگاه بین المللی ظرفیت سازی و توسعه مهارت برای تحول دیجیتال در اقتصاد دیجیتال، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در موضوع اقتصاد دیجیتال عوامل مختلفی نقش دارند، گفت: زیرساخت، یکی از بخش های مهم در حوزه اقتصاد دیجیتال است که در این حوزه با توجه به سرمایه گذاری های چند سال گذشته وضعیت مناسبی داریم.
وی افزود: هم اکنون امکان ایجاد ارتباط برخط با پهنای باند و ضریب نفوذ مناسب در کشور وجود دارد.
هاشمی با اشاره به خدمات دولت الکترونیکی در حوزه تولید محتوا و سرویس نیز گفت: شرایط ما نسبت به کشورهای منطقه قابل قبول است البته با توجه به تکالیف قانونی، ارائه خدمات در بستر شبکه ملی اطلاعات باید توسعه یابد.
وی با اشاره به برگزاری کارگاره بین المللی در حوزه تحول دیجیتال، افزود: برگزاری این کارگاه ها به ما کمک می کند که از تجربه های کشورهایی که در این حوزه سرویس های مناسب و با کیفیتی ارائه کرده اند، استفاده کنیم و باعث انتقال دانش و تکنولوژی شود.
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات با اشاره به حضور شرکت های موفق در این حوزه در چنین کارگاه هایی، تصریح کرد: این کارگاه با تعاملی که با اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) برگزار می شود و شرکت های از ۲۰ کشور دنیا مانند استرالیا، انگلستان، کشورهای آسیای جنوب شرقی و کشورهای از خاورمیانه در این کارگاه حضور دارند.
کارگاه تحول دیجیتال به دنبال توسعه مهارتهای دیجیتال است
صادق عباسی شاهکوه رییس دانشکده پست و مخابرات نیز در این مراسم با اشاره به اینکه توسعه IT یکی از الزامات رشد است، گفت: بازگشت سرمایه در این حوزه بالاست و اقتصاد دیجیتال در رشد اقتصاد نقش مهمی دارد.
وی افزود: پیشرفت تحول دیجیتال نیاز به اهتمام بیشتری دارد و کارگاه حاضر نیز به دنبال توسعه مهارتهای دیجیتال و پیشرفت این موضوع است.
رییس دانشکده پست و مخابرات با اشاره به گسترش پوشش ۲ اپراتور اصلی به ویژه در مناطق روستایی از طریق شبکه ملی اطلاعات، تصریح کرد: شبکه ملی اطلاعات این امکان را به شرکتهای خصوصی میدهد تا به توسعه اپلیکیشن های خود بپردازند.
وی با بیان اینکه، اقتصاد دیجیتال به دنبال ایجاد زیرساخت لازم ارزیابی نیازمندی ها و همراهی بخش خصوصی است، افزود: کارگاه حاضر نیز بر این اساس طراحی شده و به دنبال انتقال تجربیات موفق و ظرفیت سازی در راستای توسعه مهارتهای دیجیتال است.
عباسی تاکید کرد: این کارگاه به دنبال ظرفیت سازی برای فعالان تحول دیجیتال و توسعه مهارتهای دیجیتال برای اشتغال است.
بر اساس این گزارش، کارگاه بین المللی ظرفیت سازی و توسعه مهارت برای تحول دیجیتال در اقتصاد دیجیتال از ۱۵ تا ۱۹ تیرماه با حضور شرکت هایی از۲۰ کشور توسط دانشکده پست و مخابرات با همکاری اتحادیه جهانی مخابراتITU در تهران برگزار می شود.
منبع: مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات