در نشست امضای تفاهم نامه «الوپست» مابین پست و الوپیک مطرح شد؛

«الوپست» خلا سرویس درب تا درب شرکت پست را پر خواهد کرد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸

نشست امضای قرارداد بین شرکت پست جمهوری اسلامی ایران و الوپیک، سه شنبه ۳ اردیبهشت ۹۸ در ساختمان مرکزی شرکت ملی پست ایران برگزار شد.

به گزارش وبنا، در این نشست با حضور مهدی نایبی، مدیر عامل الوپیک و حسین نعمتی، مدیر عامل شرکت پست جمهوری اسلامی ایران ویژگی های «الوپست»؛ سرویس جدید الوپیک تشریح شد.

حسین نعمتی، مدیرعامل شرکت پست جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه از ۶ ماه گذشته باب همکاری با ⁧‫#الوپیک‬⁩ گشوده شد، گفت: «‏امروز اپلیکیشن منحصر به فردی با همکاری ⁧‫پست‬⁩ و ⁧‫الوپیک‬⁩ تهیه شده رونمایی خواهد شد. یکی از بهترین سرویس‌های پستی را با همکاری بخش خصوص راه اندازی خواهیم کرد. ‏از این پس شهروندان می‌توانند از محل کار یا منزل خود به سراسر کشور و دنیا محموله‌های خود را ارسال کنند. قرارداد منعقد شده با الوپیک انحصاری نیست و سایر شرکت‌ها هم می‌توانند در این عرصه حضور پیدا کنند.»


مهدی نایبی، مدیرعامل الوپیک با بیان اینکه بخش دولتی و بخش خصوصی به این بلوغ رسیده‌اند که برای ارائه بهتر خدمات به شهروندان باید با هم همکاری کنند، گفت: «‏راه اندازی ⁧‫الوپست‬⁩ معضل بزرگی را حل خواهد کرد. در چهار ماه گذشته این سیستم پیاده‌سازی شد. ‏در فرانسه نظیر این همکاری ظرف ۲ سال اتفاق افتاد ولی در ایران این همکاری سریع‌تر و با کیفیت‌تر پیش رفت. ‏بیشترین تقاضا برای این سرویس سایت‌هایی هستند که می‌خواهند برای ارسال کالا به شهرستان‌ها از ⁧‫#الوپست‬⁩ استفاده کنند.»

نایبی در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد محدودیت های اپل برای اپلیکیشن های ios ایرانی از جمله الوپیک گفت: « ۵۰ درصد کاربران درخواست‌های الوپیک خود را روی لپ‌تاپ انجام می‌دهند. ۳۰ درصد کاربران ما با سیستم عامل ios از الوپیک استفاده می‌کنند و باید به خدمات دهی به آن‌ها ادامه دهیم.»

بهزاد اقبال‌خواه، عضو هیأت مدیره شرکت ملی پست با بیان اینکه ‏در سرویس درب تا درب خلا وجود داشت، گفت: «الوپست‬⁩ جایگزین خدمتی نمی‌شود بلکه یک خلا را پر می‌کند. به این ترتیب بسته‌ها به جای اینکه به ادارات پست تحویل شوند درب منزل شهروندان تحویل گرفته خواهند شد. ‏با توجه به سیاست‌های وزارت ارتباطات تصمیم به واگذاری این سرویس به بخش خصوصی گرفتیم. در حال انجام تست های نهایی روی الوپست هستیم و انشالله این سرویس در روز ۲۷ اردیبهشت مصادف با روز جهانی شروع به کار خواهد کرد.»

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.